Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta.

Mitä tilitoimisto sinulle tarjoaa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 11.5.2016 11:01

Miten tilitoimisto voi auttaa?

Taloushallinnon ala on murroksessa. Digitalisaatio haastaa perinteisen työn ja yritysten tarpeet muuttuvat.Tilitoimistoille muutos on mahdollisuus uudenlaisten palvelujen tarjoamiseen. Tilitoimistojen tulisikin miettiä millaista lisäarvoa asiakkaille voidaan aidosti tuottaa. Asiakkaan kannalta olennaista on pohtia: mitä yritykseni todella tarvitsee ja tiedänkö mistä maksan kun ostan tilitoimistopalvelua?

Taloushallinnon haasteet yrityksissä ja niiden taklaaminen

Antti Liimatainen 18.11.2015 15:25

Yritysten taloushallinto digitalisoituu nopealla vauhdilla. Monissa yrityksissä digitaalisen kehityksen mahdollisuudet on hallussa ja niitä on hyödynnetty jo vuosia. Konservatiivisimpiakin asia viimeistään on alkanut kiinnostaa. Vaikka digitaalisuus on tätä päivää, on hyvä oivaltaa sijaintimme kehityksen aikajanalla. Emme elä valmiissa maailmassa tältäkään osin. Voimme ennakoida taloushallinnon digitalisoitumisen ympärille kiihtyvää kehitystä ja merkittäviä innovaatioita jatkossakin.

Taloushallinnon ulkoistaminen, näillä vinkeillä se sujuu

Eeva Sievänen 30.4.2015 13:43

 Vinkit_ulkoistamiseen

Taloushallinnon ulkoistaminen on yleensä yritykselle iso projekti ja se voi aiheuttaa paljon kysymyksiä. Tilitoimistollekin se on aina yksilöllinen ja mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus, kun taloushallinnon asiantuntijoina pääsemme tutustumaan uusiin yrityksiin ja sen ihmisiin. Prosessina taloushallinnon ulkoistaminen on meille tuttu. Kokemuksen myötä tunnistamme muutamia kohtia, jotka projektin sujuvuuden kannalta ovat oleellisia.

Veroneuvoja uusille päättäjille

Mikko Akselin 28.4.2015 16:30

 

Eduskuntavaalien tulos kertoo muutostarpeesta, johon tulevan hallituksen ja eduskunnan pitää vastata. Kun toistaiseksi tiedämme vasta eduskunnan kokoonpanon, on hyvä hetki antaa ohjeita uusille päättäjille.

Avaimet yrityksesi talouden hallintaan

Antti Liimatainen 9.4.2015 10:00

Minulta kysytään usein miten menestyvän yrityksen taloushallinto hoidetaan. Yrityksesi menestystä en voi taata, mutta tiedän kyllä miten menestyvien yritysten taloushallinto järjestetty. Tiivistän tähän neljä keskeisintä avaintekijää, joista on toivottavasti hyötyä myös sinulle.

Lataa taloushallinnon ulkoistajan opas

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit


Maksuton nykytila-analyysi

Laadimme taloushallintonsa kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille puolueettoman raportin yrityksen taloushallinnon nykytilasta ja mahdollisista kehittämiskohteista veloituksetta.

Tilaa analyysi