Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta.

Reaaliaikainen taloushallinto - so last season?

Vieras 22.3.2016 9:17

 

Sähköinen taloushallinnon ohjelmisto keventää yrityksissä parhaimmillaan viikoittaista ja etenkin kuukausittaista työtaakkaa, mutta siihen liittyy myös pullonkauloja. Muuten niin toimiva prosessi voi tökätä siihen, kun tietoa pitäisikin saada siirrettyä ohjelmistosta toiseen. Toisinaan tunnistamme tarpeen ja haaveilemme automatisoidusta tiedonsiirrosta, toisinaan emme edes uskalla pohtia kyseistä vaihtoehtona, ovathan integraatiot kalliita, vaikeita ja kankeita. Vai ovatko?

Sopiva laskutusohjelma yrityksellesi osa 2/3: Toiminnanohjaus ja pilvi

Jenna Lintunen 29.10.2015 12:49

Laskutusohjelmiston valintaa käsittelevän teemasarjamme ensimmäisessä osassa kirjoitimme asiakastarpeiden vaikutuksesta ohjelmiston valintaan. Laskutus, vaikkakin olennaisimpia hallinnon osia, on kuitenkin lopulta vain pieni palanen yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta. Kustannustehokkuutta punnitessa kokonaisvaltaisempi toiminnanohjausjärjestelmä saattaa viedä voiton.

Laatu säästää aikaa ja vähentää turhaa työtä

Veera Oja 22.7.2015 9:30

Aikaa ja rahaa kuluu, mutta tuloksia ei synny. Kertaalleen tehtyä työtä korjataan kerran tai useamminkin. Kuulostaako tutulta? Jos näin on, voisi olla hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään kuinka työtä oikein tehdään. Työhön käytetty aika ei ole aina suorassa suhteessa työn tulosten laatuun. On syytä pohtia onko työskentelyprosessin suunnitteluun kiinnitetty riittävästi huomiota ja prosessin vaiheet mietitty niin, että prosessin lopputuloksena syntyy laadukas lopputuote?

Lataa taloushallinnon ulkoistajan opas

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit


Maksuton nykytila-analyysi

Laadimme taloushallintonsa kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille puolueettoman raportin yrityksen taloushallinnon nykytilasta ja mahdollisista kehittämiskohteista veloituksetta.

Tilaa analyysi