Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta.

Sopiva laskutusohjelma yrityksellesi osa 3/3: Palvelu ja hinta

Jenna Lintunen 17.12.2015 8:16

Teemasarjamme lähenee loppuaan. Ensimmäisessä osassa käsittelimme asiakastarpeita ja toisessa osassa perehdyimme kokonaisvaltaisempien ERP-järjestelmien käyttömahdollisuuksiin. Lopuksi puhukaamme hieman hinnoittelusta ja palvelukokonaisuuksista.

Sopiva laskutusohjelma yrityksellesi osa 2/3: Toiminnanohjaus ja pilvi

Jenna Lintunen 29.10.2015 12:49

Laskutusohjelmiston valintaa käsittelevän teemasarjamme ensimmäisessä osassa kirjoitimme asiakastarpeiden vaikutuksesta ohjelmiston valintaan. Laskutus, vaikkakin olennaisimpia hallinnon osia, on kuitenkin lopulta vain pieni palanen yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta. Kustannustehokkuutta punnitessa kokonaisvaltaisempi toiminnanohjausjärjestelmä saattaa viedä voiton.

Sopiva laskutusohjelma yrityksellesi, osa 1/3

Jenna Lintunen 9.9.2015 12:57

Keskustellessa eri tilanteissa yrittäjien ja yritysten sidosryhmien edustajien kanssa olen huomannut, että laskuttaminen ja laskutusohjelman valinta usein mietityttää. Kysytään mikä on hyvä, halpa ja helppokäyttöinen. Vastaus ei ole yksinkertainen, sillä se mikä sopii naapurin pienimuotoiselle autokorjaamoyrittäjälle, ei välttämättä palvele ICT-alan yhtiön tarpeita.

Kevät toi maalarin ja kesä huijarin - Näin suojaudut huijauslaskuilta

Jenna Lintunen 3.7.2015 7:00

Monelle yrittäjälle tulee yllätyksenä mainonnan, yhteydenottopyyntöjen, tarjousten ja suoranaisten huijausyritysten määrä, mikä alkaa tulvia eri tietokanavien kautta sen jälkeen kun yritys on perustettu ja rekisteröity. Informaatiovyöry on loputon. Varomattoman yrittäjän suojamuurin läpi saattaa ennen pitkää hiipiä kutsumaton ja ei-toivottu vieras.

Kuusi kohtaa joilla selvität yrityksesi luottopolitiikan toimivuuden

Jenna Lintunen 1.7.2015 7:36

 

Rahoitatko tietämättäsi? Kello tikittää. Kun kassa kolisee tyhjyyttään ja hiki hiljalleen kirpoaa yrittäjän otsalle kulujen painaessa päälle, ollaan kassanhallinnan näkökulmasta jo auttamattomasti myöhässä.

Lataa taloushallinnon ulkoistajan opas

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit


Maksuton nykytila-analyysi

Laadimme taloushallintonsa kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille puolueettoman raportin yrityksen taloushallinnon nykytilasta ja mahdollisista kehittämiskohteista veloituksetta.

Tilaa analyysi