Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta.

Älä päästä kilpailijoita ohi – liiketoiminnan kehittäminen ajoissa kannattaa

Vieras 12.10.2017 12:43

Maailma menee eteenpäin, halusimme sitä tai emme. Kehittyminen on väistämätöntä, jos yritys haluaa pysyä toimintakelpoisena. Emmehän halua kilpailijoiden menevän vasemmalta ja oikealta ohi. Tästä valitettavan ”hyvä” esimerkki on mm. Nokian kohtalo matkapuhelinmarkkinoilla.

Miten sähköinen taloushallinto auttaa kasvattamaan yrityksesi arvoa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 22.9.2017 14:57

  

Taloushallinnon sähköistäminen on kokonaisuus, jossa tekniikka ei ole itse tarkoitus vaan työväline tehokkaampaan johtamiseen. Järjestimme aiheesta webinaarin yhteistyössä ohjelmistotalo Procountor Oy:n kanssa. Näytimme konkreettisesti miten sähköinen taloushallinto auttaa tavoitteellisesti kasvattamaan yrityksen arvoa ja kehittämään liiketoimintaa.

Mitä tilitoimisto sinulle tarjoaa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 11.5.2016 11:01

Miten tilitoimisto voi auttaa?

Taloushallinnon ala on murroksessa. Digitalisaatio haastaa perinteisen työn ja yritysten tarpeet muuttuvat.Tilitoimistoille muutos on mahdollisuus uudenlaisten palvelujen tarjoamiseen. Tilitoimistojen tulisikin miettiä millaista lisäarvoa asiakkaille voidaan aidosti tuottaa. Asiakkaan kannalta olennaista on pohtia: mitä yritykseni todella tarvitsee ja tiedänkö mistä maksan kun ostan tilitoimistopalvelua?

Miten sähköinen taloushallinto auttaa kasvattamaan yrityksesi arvoa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 12.4.2016 8:43

  

Taloushallinnon sähköistäminen on kokonaisuus, jossa tekniikka ei ole itse tarkoitus vaan työväline tehokkaampaan johtamiseen. Järjestimme aiheesta webinaarin yhteistyössä ohjelmistotalo Procountor Oy:n kanssa. Näytimme konkreettisesti miten sähköinen taloushallinto auttaa tavoitteellisesti kasvattamaan yrityksen arvoa ja kehittämään liiketoimintaa.

Reaaliaikainen taloushallinto - so last season?

Vieras 22.3.2016 9:17

 

Sähköinen taloushallinnon ohjelmisto keventää yrityksissä parhaimmillaan viikoittaista ja etenkin kuukausittaista työtaakkaa, mutta siihen liittyy myös pullonkauloja. Muuten niin toimiva prosessi voi tökätä siihen, kun tietoa pitäisikin saada siirrettyä ohjelmistosta toiseen. Toisinaan tunnistamme tarpeen ja haaveilemme automatisoidusta tiedonsiirrosta, toisinaan emme edes uskalla pohtia kyseistä vaihtoehtona, ovathan integraatiot kalliita, vaikeita ja kankeita. Vai ovatko?

Sähköistymisen suurin hyöty ei ole automatisaatio

Vieras 4.3.2016 13:13

Sähköisen taloushallinnon rumpua lyödään nyt kuuluvasti niin tilitoimistoissa, talousosastoilla kuin valon nähneiden yrittäjienkin piirissä. Yritykselle sen tuomat hyödyt ovat selvät. Ytimessä on kirjanpidon automatisointi, mikä vapauttaa aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen. Vaikka periaate tiedetään ja ymmärretään yleisellä tasolla, moni silti miettii, mitä sähköinen taloushallinto tarkoittaa käytännössä.

Digiajan verottaja panostaa asiakaskokemukseen

Virve Schwach 17.2.2016 10:21

On ilahduttavaa nähdä, että Verohallinnossa digiaikaan siirtyminen ei tarkoita vain papereiden siirtämistä sähköiseen muotoon, vaan aitoa pyrkimystä sähköisiin prosesseihin ja monikanavaiseen asiakaskokemukseen.

Digitaalinen taloushallinto ja piilevä potentiaali

Suvi Vilokkinen-Määttä 4.2.2016 11:22

Pk-yritysten taloushallinto digitalisoituu vauhdilla. Erityisesti laskutuksen digitalisoiminen on jo yleistä. Potentiaalia on kuitenkin vielä paljon enempään ja hyötyjä voidaan nähdä monesta eri näkökulmasta.

Digitaalisuus tuli taloushallintoon - miten asiakas hyötyy?

Suvi Vilokkinen-Määttä 27.11.2015 14:38

Osto- ja myyntilaskutusprosessiin liittyvät työvaiheet voivat olla jopa 80 % kaikesta taloushallinnon työstä. Digitaalisten palveluiden ja työvälineiden käyttöönoton myötä toiminta olennaisesti tehostuu. Automatisoimalla manuaalisia työvaiheita säästetään aikaa ja rahaa.

Digitaalinen taloushallinto yritysten kehittymisen tukena

Antti Liimatainen 4.11.2015 18:10

Viime keväänä meillä TietoAkselissa tuntui siltä, että välillä on syytä pysähtyä. Olimme olleet mukana taloushallinnon toimialan muutoksen etujoukoissa jo yli vuosikymmenen. Juosseet kehityksen mukana ja vieneet itsekin alaa eteenpäin. Päätettiin laatia välitilinpäätös siitä, mitä taloushallinnon nopeasti kehittyvässä toimialassa oli tapahtunut, missä ollaan nyt, mitä heikkoja signaaleja on nähtävissä ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ilmoittaudu webinaariin: Yksilön kehittäminen edistää yrityksen menestymistä