Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta.

Tehot irti sähköisestä taloushallinnosta – 3 vinkkiä

Henri Lehtinen 13.11.2017 10:51

Kirjoitin tämän blogitekstin alun perin vuonna 2015. Nyt reilu pari vuotta myöhemmin taloushallinnon digitaalisuus on jo elintärkeää talouttaan ja liiketoimintaansa menestyksekkäästi hoitavalle yritykselle. Jos et vielä hyödynnä sähköisiä taloushallinnon pilvipalveluja tai koe saavasi järjestelmistä täyttä hyötyä irti, tässä muutama edelleen relevantti vinkki jatkoa ajatellen:

Älä päästä kilpailijoita ohi – liiketoiminnan kehittäminen ajoissa kannattaa

Vieras 12.10.2017 12:43

Maailma menee eteenpäin, halusimme sitä tai emme. Kehittyminen on väistämätöntä, jos yritys haluaa pysyä toimintakelpoisena. Emmehän halua kilpailijoiden menevän vasemmalta ja oikealta ohi. Tästä valitettavan ”hyvä” esimerkki on mm. Nokian kohtalo matkapuhelinmarkkinoilla.

Miten sähköinen taloushallinto auttaa kasvattamaan yrityksesi arvoa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 22.9.2017 14:57

  

Taloushallinnon sähköistäminen on kokonaisuus, jossa tekniikka ei ole itse tarkoitus vaan työväline tehokkaampaan johtamiseen. Järjestimme aiheesta webinaarin yhteistyössä ohjelmistotalo Procountor Oy:n kanssa. Näytimme konkreettisesti miten sähköinen taloushallinto auttaa tavoitteellisesti kasvattamaan yrityksen arvoa ja kehittämään liiketoimintaa.

Sähköinen taloushallinto tuo yritykselle säästöjä

Vieras 5.1.2017 10:00

Millaisen tiedon varassa teette yrityksessänne päätökset? Johdatteko ja ennustatteko tulevaa vähintään kuukauden jäljessä laahaavien raporttien pohjalta?

Sähköinen taloushallinto on nykyaikainen, helppo ja kustannustehokas tapa järjestää yrityksen taloushallinto. Sen avulla yrityksen liiketoiminta on kannattavampaa, arki sujuvampaa ja prosessit aiempaa tehokkaampia.  

Miten sähköinen taloushallinto auttaa kasvattamaan yrityksesi arvoa?

Suvi Vilokkinen-Määttä 12.4.2016 8:43

  

Taloushallinnon sähköistäminen on kokonaisuus, jossa tekniikka ei ole itse tarkoitus vaan työväline tehokkaampaan johtamiseen. Järjestimme aiheesta webinaarin yhteistyössä ohjelmistotalo Procountor Oy:n kanssa. Näytimme konkreettisesti miten sähköinen taloushallinto auttaa tavoitteellisesti kasvattamaan yrityksen arvoa ja kehittämään liiketoimintaa.

Reaaliaikainen taloushallinto - so last season?

Vieras 22.3.2016 9:17

 

Sähköinen taloushallinnon ohjelmisto keventää yrityksissä parhaimmillaan viikoittaista ja etenkin kuukausittaista työtaakkaa, mutta siihen liittyy myös pullonkauloja. Muuten niin toimiva prosessi voi tökätä siihen, kun tietoa pitäisikin saada siirrettyä ohjelmistosta toiseen. Toisinaan tunnistamme tarpeen ja haaveilemme automatisoidusta tiedonsiirrosta, toisinaan emme edes uskalla pohtia kyseistä vaihtoehtona, ovathan integraatiot kalliita, vaikeita ja kankeita. Vai ovatko?

Sähköistymisen suurin hyöty ei ole automatisaatio

Vieras 4.3.2016 13:13

Sähköisen taloushallinnon rumpua lyödään nyt kuuluvasti niin tilitoimistoissa, talousosastoilla kuin valon nähneiden yrittäjienkin piirissä. Yritykselle sen tuomat hyödyt ovat selvät. Ytimessä on kirjanpidon automatisointi, mikä vapauttaa aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen. Vaikka periaate tiedetään ja ymmärretään yleisellä tasolla, moni silti miettii, mitä sähköinen taloushallinto tarkoittaa käytännössä.

Digitaalinen taloushallinto ja piilevä potentiaali

Suvi Vilokkinen-Määttä 4.2.2016 11:22

Pk-yritysten taloushallinto digitalisoituu vauhdilla. Erityisesti laskutuksen digitalisoiminen on jo yleistä. Potentiaalia on kuitenkin vielä paljon enempään ja hyötyjä voidaan nähdä monesta eri näkökulmasta.

Procountor Yritysbarometri: Reaaliaikainen tieto päätöksenteon tukena

Suvi Vilokkinen-Määttä 22.12.2015 15:23

 

Ohjelmistotalo Procountor on ottanut uudenlaisen näkökulman talousdatan tuottamiseen. Se alkaa tarjota reaaliaikaista toimialakohtaista taloustietoa yritysten päätöksenteon tueksi. Tiedot perustuvat tuhansien pienten ja keskisuurten yritysten jatkuvasti päivittyvään taloushallintodataan, jota saadaan Procountorin pilvipalvelusta.

Sopiva laskutusohjelma yrityksellesi osa 3/3: Palvelu ja hinta

Jenna Lintunen 17.12.2015 8:16

Teemasarjamme lähenee loppuaan. Ensimmäisessä osassa käsittelimme asiakastarpeita ja toisessa osassa perehdyimme kokonaisvaltaisempien ERP-järjestelmien käyttömahdollisuuksiin. Lopuksi puhukaamme hieman hinnoittelusta ja palvelukokonaisuuksista.

Lataa taloushallinnon ulkoistajan opas

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit


Maksuton nykytila-analyysi

Laadimme taloushallintonsa kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille puolueettoman raportin yrityksen taloushallinnon nykytilasta ja mahdollisista kehittämiskohteista veloituksetta.

Tilaa analyysi